0

Новости

Аскра Xpro інноваційний фунгіцид нового покоління

Аскра Xpro інноваційний фунгіцид нового покоління

11.02.2020

Купуй продукти "Байєр",інвестуй у майбутній успіх!

Чи знаєте Ви що,з початку 2002 року компанія "Байєр" винайшла найбільше діючих речовин фунгіцидів для зернових культур. 

Розвиток Аскра -це тільки один з прикладів інвестицій,зроблених у майбутнє сільского господарства. Із кожних 100 євро,витрачених на продукти "Байєр",мінімум 1 євро йде на розвиток та дослідження. Це означає що Ви не просто купуєте рішенняпроблеми,Ви інвестуєте у майбутнє аграрієв України через відкриття,підтримку та розвиток інноваційних рішень для викликів майбутнього.  Аскра -це перший фунгіцид,у якому поєднано два SDHI з азолом. Це дає змогу контролювати широкий спектр захворювань,включаючі більш потужну лікувальну дію проти септоріозу,ніж інші фунгіциди,та отримати вищий рівень урожайності. Унікальні властивості АскраXpro означають,що він ідеально придатний для обробки Т2 на озимій пшениці та Т1 — Т2 ячменю. Його здатність контролювати септоріоз,піренофороз,плямистості листя ячменю забезпечує оптимальний захист,підвищення врожайності та збільшення прибутковості. 

Наукові дослідження показують,що 70% урожаю пшениці забезпечується завдяки збереженню двох верхніх листків пшениці від хвороб якомого довше,щоб дозволити максимально подовжети процес фотосинтезу під час виповнення зерна.   Тож що ми повинні очікувати від фунгіциду?

  • Надійний контроль захворювань,покриває всі ризики їх появи та лікує
  • Потужна лікувальна дія для зупинки будь-якої хвороби навіть у підпрапорцевому листку 
  • Пролонгований захист аж до закінчення виповнення зерна
  • Стабільна ефективність в різних погодних умовах
  • Простота у застосуванні. Стійкість до змивання опадами

Аскра Xpro підсилює контроль над захворюваннями та досягла нових рівнів завдяки потужній азольній складовій пртіоконазолу і комбінації його з двома SDHI — біксафен та флуопірам. Останні підвищують ефективність лікувальної дії — це означає,що продуктивність уже досягає нового стандарту.  Аскра Xpro прекрасно контролює захворювання та забезпечує найбільшу врожайність. Зазвичай у випробуваннях Аскра Xpro показувала в середньому близько 0,3 т/га від основних конкурентів на Т2 — додаткові кошти з 1 га для виробників.

                    Максимально ефективне використання Аскра Xpro. 

Аскра у Т2 — додаткова фунгіцидна лікувальна дія,контроль захворювань та захист урожайності робить Аскра ідеальним рішенням для проведення обробки у той час,коли Вам потрібно вже захищяти листя,що,відповідно,приносить додатковий урожай і блокує будь яку форму захворювання,яка є наявною у підпрапорцевому листку на момент обробки.  Застосовуйте  Аскра Xpro в надійній фунгіцидній програмі захисту,включно з обробкою іншім фунгіцидом уТ0,де це доцільно.Втім треба брати джо уваги інші фунгіциди,які використовують у Т1,аби обрати правенльний варіант захисту,не зменьшуючи при цьому норми,для уникнення у подальшому розвитку резистентності.  Дотримуйтесь рекомендованих норм — більшу норму препарата доречно застосовувати в умовах високого тиску захворювань або у разі запізнення з обробкою,коли патоген уже розвивається у рослинах. Вищя норма використання припарату забезпечує довший контроль патогенів,відповідно,зменшення норми призводить до скорочення періоду захисної дії фунгіциду.  Гнучкість у строках обробки має вирішальне значення для отримання найкращіх ефектів від фунгіциду і його лікувальної здатності. Проте все це залежить від конкретних погодно-кліматичних умов та виду патогенів. На ячмені перше обприскування рекомендовано у фазі ВВСН 31-32,початок виходу в трубку,друге обприскування проводять у фазі прапорцевого листка. На пшениці  Аскра Xpro рекомендована до використання для другої обробки,у фазі прапорцевого листка,який найбільше впливає на продуктивність рослини.  Ми можемо змішати кілька сайтів із Ascra на Т2,однак,такі суміші залишаються найбільш корисними на початку програми в Т0 і Т1.

           ЩО ОЗНАЧАТИМЕ  Аскра Xpro ДЛЯ ВАС ?

  • Найвищя урожайність — дає змогу отримати на 0,3 т/га більше від основного конкурента
  • Вищій рівень контролю септоріозу,на 6% краще від основного конкурента в Т1 та Т2
  • Прибутковість вищя від основного конкурента
  • Чудова гнучкість,довше вікно вікористання без падіння продуктивності
  • Душевний спокій

УРОЖАЙ ПІД НАДІЙНИМ ЗАХИСТОМ !


У Вас остались вопросы?

Оставьте заявку, наш консультант свяжется с Вами в течение часа